Verwijzen

Klik hier voor een directe verwijzing

Gebruik het onderstaande formulier om direct uw patiënt te verwijzen. U dient hiervoor alle velden in te vullen. Wij nemen na verzending zo snel mogelijk contact met u op.
Let op, na 18:00 uur dient u voor een verwijzing eerst telefonisch contact met ons op te nemen via (06) 24487883.

Wijze van communicatie

U kunt meerdere velden aanvinken

 E-mail Fax Telefoon Post

Reden van verwijzing

U kunt meerdere velden aanvinken

Bent u akkoord met ander en/of verdergaand onderzoek/behandeling in het Verwijscentrum?

 Ja Alleen na telefonisch contact Nee


Please leave this field empty.

Patiëntenkaart en andere relevante documenten

Gelieve ons, direct na het verzenden van dit formulier, de volledige patiëntenkaart, eventuele röntgenfoto's en andere relevante onderzoeken separaat te mailen naar .

Spoedverwijzing

Als u met spoed een patiënt wilt verwijzen, voor welk specialisme dan ook, neem dan contact op met de dienstdoende dierenarts/specialist via telefoonnummer (078) 6160023 of (06) 52418730. Voor spoedeisende gevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Reguliere verwijzing

Voor een reguliere verwijzing kunt u ons een verwijsbrief opsturen of mailen. Of u geeft de verwijsbrief mee met uw patiënt. Zij kunnen dan zelf telefonisch een afspraak maken. Wij ontvangen graag een e-mail met de patiëntenkaart en de reeds gemaakte röntgenfoto’s of andere onderzoeken. U kunt via de bovenstaande link ook direct een online verwijzing doen.

Verwijsformulier

Belangrijk: wilt u bij een verwijzing ten allen tijden zorgen voor een volledig ingevuld verwijsformulier. Dit om vergissingen in de communicatie te voorkomen. Tevens de volledige patiëntenkaart en eventueel gemaakte röntgenfoto’s en/of andere onderzoeken e-mailen. Zijn uw verwijsformulieren op, mail ons en wij sturen ze kosteloos op. U kunt het formulier ook downloaden van de website.

Contactpersonen per specialisme

Chirurgie

  • Erik Wouters, DVM, Dipl. ECVS
  • Marcel Reijers, DVM

Medische beeldvorming / Interne geneeskunde

  • Ilse Tiemessen, DVM, Dipl. ECVDI
  • Hans Mulders, DVM
  • Melanie Bouwmeester, DVM

Tandheelkunde

  • Esther Soeteman, DVM

Intercollegiaal overleg of advies

Voor intercollegiaal overleg of advies of bijvoorbeeld een second opinie voor röntgenfoto’s kunt u telefonisch contact met ons opnemen via (078) 6160023. Of u kunt ook een e-mail sturen naar .

Een greep uit ons werk